Nieuws Augustus 2009

12-08

Piqué scoort voor Spanje

Er kwamen maar een aantal blaugranas in actie op de internationale velden. Tijdens het kwalificatie duel van Frankrijk met de Faeröer bleef Abidal 90 minuten op de bank zitten. De Fransen wonnen nipt met 1-0. Brazilië won eveneens 1-0 van Estland. Dani Alves kwam het laatste half uur binnen de lijnen. Gudjohnsen kwam met IJsland niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen Slowakije. Het grootste spektakel kwam van Spanje. De europees kampioen stond na een half uur achter met 2-0 tegen Macedonië. In de tweede helft werd dit binnen 5 minuten omgezet naar een 3-2 voorsprong. In de 54e minuut scoorde Piqué de gelijkmaker. In de basis begonnen ook Puyol en Xavi. In de tweede helft kwam Busquets als vervanger het veld in.