Nieuws September 2015

30-09

Reacties na duel Bayer Leverkusen

Na de 2-1 overwinning tegen Bayer Leverkusen van afgelopen dinsdag spraken Luis Enrique en Javier Mascherano met de pers. Beiden waren blij met deze winst in de Champions League.

“We hebben als team gewerkt in een duel die we moesten winnen”, aldus El Jefecito, die vervolgde met: “Er zijn belangrijke spelers geblesseerd, maar dat hoort bij het voetbal. Daarom is het belangrijk dat er andere spelers opstaan, vooral de spelers die normaal niet veel speelminuten krijgen.” Daarom kwam Sergi Roberto ter sprake. “Sergi maakt een goede tijd door. Hij werd in de voorbereiding op verschillende posities gebruikt en dat ging hem goed af. Wij hebben nooit aan hem getwijfeld en we zijn blij dat hij er bij is”, verklaarde de Argentijn.

Ook Luis Enrique prees de mentaliteit binnen het team. “Het is ontzettend moeilijk om een situatie zoals tegen Leverkusen om te draaien. Iedereen binnen het team heeft hieraan bijgedragen. Daarom is het ook zo knap dat we dit voor elkaar hebben gekregen”, vertelde Lucho. “Soms win je met fantastisch voetbal, soms met hard werken en vertrouwen hebben. Vandaag was het zeker met het laatste, daar ben ik blij mee”, zei de coach van Barça tot slot.

Video’s: www.fcbarcelona.cat