Nieuws December 2015

07-12

Reacties na gelijkspel

Sergio Busquets werd zaterdag na het gelijke spel tegen Valencia gevraagd naar zijn mening over het duel. “Valencia heeft goed verdedigd”, aldus de middenvelder, die vervolgde met: “Ze maakte de gelijkmaker in de slotfase, waardoor wij niet meer op voorsprong konden komen. Valencia blijft gewoon een goed team. Het blijft lastig om van Los Che te winnen.” Busquets liet weten zich nog geen zorgen te maken over de rest van de competitie. “We zijn nog steeds de koplopers, en dat blijven we nog even. Vooral als we onze wedstrijden blijven winnen.”

Ook Andrés Iniesta sprak na het duel met Valencia met de pers. Don Andrés gaf Los Che ook een compliment: “Valencia maakt het ons altijd lastig. Toch hadden we het zelf al eerder af moeten maken en dit duel kunnen winnen. We blijven groeien en we worden steeds beter, dus ik maak me nog geen zorgen.”

Doelpuntenmaker Luis Suárez verscheen ook voor de camera. De aanvaller wist Barça nog binnen het uur spelen op voorsprong te zetten. “Dit is zeker zuur, vooral omdat we een aantal goede kansen hebben gekregen, we hebben twee punten verloren. Daarom moeten we zo blijven voetballen, want dan komt het zeker goed”, vertelde Suárez.