Nieuws November 2015

09-11

Ruime overwinning Barça vrouwen

Het vrouwenelftal van de Blaugrana’s hebben zondagmiddag met 10-0 gewonnen van Albacete. De topscorer van dit duel is Alexia.

De vrouwen van Barça waren al vanaf de eerste minuut de betere partij en kwamen na tien minuten op voorsprong. Na ruim een half uur werd er nog twee maal gescoord, waardoor het duel al voor rust was beslist. In de tweede helft leek Albacete nog iets terug te kunnen doen, toen de scheidsrechter een penalty aan de thuisploeg gaf, maar deze werd knap gekeerd door Paños.

Het team van Xavi Llorens staat door deze overwinning derde, slechts twee punten achter de koplopers Atlético Madrid en Athletic Bilbao.

Opstelling Barça: Paños, Ane, Ruth, M. Unzue (56’ Patri), Melanie (56’ Gemma, min 56), Miriam, Jenni, Alexia (69’ Bárbara), M. Torrejón, Leire en Olga (69’Cristina).