Nieuws December 2014

07-12

Selectie voor duel Espanyol bekend

Luis Enrique heeft de selectie bekend gemaakt voor het duel tegen Espanyol, dat zondagmiddag om 17.00 uur begint. De coach van de blaugrana’s gaf in een persconferentie aan dat het duel tegen stadsgenoot Espanyol altijd iets speciaals is. “In een stadsderby gaat het er vaak wat intenser aan toe, maar gelukkig ontstaan er nooit problemen”, vertelde Lucho tijdens de persconferentie.

Los Pericos staan momenteel op de twaalfde plaats in La Liga, maar voor Luis Enrique is dat geen reden om aan te nemen dat er zomaar gewonnen wordt. “Ondanks de plaats op de ranglijst van de stadsgenoot en dat de statistieken uit het verleden in ons voordeel zijn, zal het niet makkelijk worden. Ik verwacht dat Espanyol defensief zal beginnen.

De selectie voor het competitieduel tegen stadsgenoot Espanyol is: Marc-André Ter Stegen, Gerard Piqué, Ivan Rakitic, Sergio Busquets, Xavi Hernández, Pedro Rodríguez, Andrés Iniesta, Luis Suárez, Lionel Messi, Neymar, Rafinha, Claudio Bravo, Javier Mascherano, Jordi Alba, Adriano Correia, Dani Alves, Jérémy Mathieu en Munir El Haddadi.