Nieuws Maart 2020

29-03

Ter Stegen: “Ik geniet van het vaderschap”

Nu iedereen bij Barça ‘thuiswerkt’, waren er voldoende mogelijkheden voor interviews, via de telefoon of via beeldbellen. In dit geval was het de beurt aan Marc-André Ter Stegen. Tijdens dit interview laat de doelman zien dat hij thuis voor de koffie zorgt en, aan de papieren vliegtuigjes te zien, over voldoende origami-capaciteiten beschikt. Daarnaast is de Duitser ook vader geworden van zijn kerngezonde zoon Ben.

Ben is drie maanden, en het waren zeker intense maanden. Gelukkig kan ik door de huidige omstandigheden veel tijd met mijn gezin doorbrengen. Het vaderschap bevalt me goed”, aldus Ter Stegen.

Over de huidige situatie rondom Corona gesproken, was de Duitser duidelijk: “De situatie vereist dat we allemaal thuis zijn en blijven. Ondanks dat het niet de leukste omstandigheden zijn, ben ik blij dat we veel tijd met elkaar kunnen doorbrengen. Mijn ouders en andere familie zit in Duitsland natuurlijk, maar we bellen vaak, want iedereen zit in het zelfde schuitje.”

De doelman mist het wel om op het veld te staan. “Natuurlijk mis ik het om op het veld te staan en buiten te zijn, daarom hoop ik dat het snel weer voorbij is. Gelukkig kan ik thuis veel trainen…. En koffie zetten”, verklaarde Ter Stegen.

Foto & Video: www.fcbarcelona.cat