Nieuws Maart 2011

04-03

Valdés weer fit!

Ondanks eerder berichten, werd vrijdag bekend dat Víctor Valdés volledig fit is verklaard. De Barça-doelman kwam op de training van vrijdagavond weer in actie. Ook Puyol was aanwezig bij de sessie die geleid werd door Tito Vilanova.

Na bijna twee weken intensieve behandeling te hebben gehad wegens een knieblessure, kreeg Víctor Valdés vrijdag het groene licht. Om die reden meldde hij zich samen met de selectie weer voor de training op vrijdagavond, die geheel in het teken stond van het duel tegen Zaragoza van zaterdag (20:00u). Valdés zal naar alle waarschijnlijkheid ook al beschikbaar zijn voor de wedstrijd deze zaterdag.

Het hele eerste team was in het Ciutat Esportiva aanwezig, vergezeld door reservekeeper Rubén Miño, en ook Carles Puyol was erbij, al moet hij zijn fitheidsverklaring nog ontvangen. Donderdag werkte hij nog apart van de groep en voegde hij zich pas tegen het einde bij de andere spelers voor wat oefeningen, maar vrijdag werkte hij net als zijn teamgenoten van het begin tot eind de hele training af.

Voor de tweede dag op rij was het Tito Vilanova die de training voor zijn rekening nam, met Guardiola nog steeds afwezig. Barça zal zaterdagochtend nog een licht trainingsprogramma afwerken in Camp Nou, waarna de spelers zich ’s avonds melden voor het 27e competitieduel.