Nieuws Februari 2015

14-02

Vizier op Levante

Zondagmiddag om 17.00 uur staat in Camp Nou het competitieduel tegen Levante op het programma. De blaugrana’s hebben de negen voorgaande duels gewonnen van de bezoekers uit Valencia. Met een doelsaldo van 33 treffers voor en zeven tegen. De laatste maal dat de ploegen elkaar in Barcelona troffen, was het de eerste wedstrijd van het seizoen 2013/14. Toch weet Luis Enrique dat Las Granotas de punten hard nodig heeft: “Ondanks dat we in goede vorm zijn, kan Levante ons nog wel verrassen, want ze staan nu in de degradatiezone”, aldus Lucho in de persconferentie van zaterdag.

De coach van Barça benadrukt dat zijn team geconcentreerd moet blijven spelen. “Vanaf de eerste minuut zullen we scherp moeten zijn en zo voor de winst gaan. Het maakt dan ook niet uit welke spelers van FC Barcelona er in het veld staan, de wil om te winnen is er altijd”, verklaarde Luis Enrique.

Lucho vertelde ook over de titelkansen van Barça. “Ik verwacht dat we tot de laatste speelronde meedoen voor de titel, net als vorig seizoen. We zullen gewoon onze duels moeten blijven winnen.”