Nieuws September 2018

20-09

Win mooie prijzen!!

Al meer dan 45 jaar steunt de Nationale Grote Club Actie het Nederlandse verenigingsleven. Tot dusver deed de Fan Club Barcelona, omdat onze leden over het hele land zijn verspreid, niet mee met de bekende huis-aan-huis-actie. Nu de Grote Club Actie ook een online-versie kent, hebben we besloten hier wel aan deel te nemen.

De fanclub bestaat dit seizoen 20 jaar! Om precies te zijn op 9 april 2019! Natuurlijk willen we dit uitgebreid gaan vieren. De fanclub doet heel veel voor u, dat weet u. Het wordt echter steeds moeilijker om een sluitende begroting te krijgen en de financiële eindjes aan elkaar te knopen. Voor de viering van het bijzondere jubileum zouden we daarom graag wat extra steun van u ontvangen. En wat is er dan leuker om 'het nuttige' met 'het aangename' te combineren en u deel te laten nemen aan de Grote Club Actie? Zo maakt u enerzijds kans op prachtige prijzen en anderzijds geeft u de fanclub een extra (financieel) steuntje in de rug.

Ook niet-leden, die bijvoorbeeld vaak onze Facebook-pagina en website bezoeken en op die manier steeds leuk Barça-nieuws ontvangen, zijn natuurlijk van harte welkom deel te nemen aan deze actie.

Met een hoofdprijs van € 100.000,00, als tweede prijs een auto en nog vele andere prijzen zoals reisjes, fietsen en allerlei cadeaubonnen is de prijzenpot substantieel. En de winkans ligt rond de 1 op 90! Dan is slechts €3,00 voor een lot zeker de moeite van het proberen waard!!

Doet u mee en steunt u de fanclub? Klik dan hier en vervolgens op de 'Steun ons-button' (rechtsboven) om u lot of loten te bestellen.

Het is eenmalig, dus u zit er niet voor lange tijd aan vast!

We danken u bij voorbaat hartelijk voor uw steun!!

Klik hier voor de complete lijst met prijzen.