Nieuws Maart 2014

23-03

Winst voor Barça B

Zaterdag hebben de beloften van FC Barcelona van Alavés gewonnen. In het Mini Estadi werd het 2-1 voor de Catalanen.

In de eerste helft waren beide teams gewaagd aan elkaar en waren er over en weer kansen. De bezoekers uit Baskenland kregen via Stefanovic een goede kans. Barça B kon er met onder andere Adama gevaarlijk uitkomen. Toch werd er voor rust niet gescoord.

Na rust kwamen de bezoekers sterk uit de kleedkamer, wat na een kwartier in de tweede helft tot een treffer leidde. Stefanovic wist de bal achter keeper Masip te werken. De Catalaanse coach Eusebio Sacristán greep meteen door Munir in te brengen voor Ilie, waardoor Barça B aanvallender ging voetballen. Dit had al binnen een paar minuten resultaat. Sandro Ramirez een voorzet van Denis Suárez binnen wist te koppen. De Catalaanse beloften zagen hun inzet zes minuten voor tijd beloond toen Denis Suárez de winnende treffer wist te scoren.

Door deze overwinning is het team van Eusebio Sacristán opgeklommen naar de zesde plaats in de Segunda División.

Opstelling Barça B: Masip, Sergi Gómez, Patric, Planas, Ilie (62’ Munir), Dongou (45’ Samper), Edgar Ié, Denis Suárez, Edu Bedia, Adama en Sandro (79’ Dani Nieto).