Nieuws Maart 2020

30-03

Xavi's dreamteam

Xavi Hernández zegt in een vraaggesprek met La Vanguardia dat hij een voorname rol bij FC Barcelona ziet weggelegd voor Frenkie de Jong. Nu heeft hij daarover (nog) niets te zeggen maar dat zou komende zomer snel kunnen veranderen. Xavi staat al lang op de lijst als mogelijk nieuwe trainer van FC Barcelona. Hij zou dan Setién op moeten volgen. Ook de naam van Ronald Koeman wordt genoemd.

Het is de droom van Xavi om trainer van FC Barcelona te worden. Zijn dreamteam zou o.a. de volgende spelers bevatten: Ter Stegen (als beste keeper ter wereld), Jordi Alba (als beste linksback), Piqué (als beste centrale verdediger ter wereld), Busquets (als beste verdedigende middenvelder) en Lionel Messi (als beste speler ter wereld). Daar komen volgens Xavi nog bij: Luis Suárez, Frenkie de Jong en Arthur.

Een goede basis waarvan FC Barcelona nog veel plezier zal beleven. En met dit team (er moeten natuurlijk nog een paar spelers bij) moeten er prijzen gepakt gaan worden.

Komende zomer zal een en ander duidelijk worden. Op dit moment staat de hele (voetbal)wereld op zijn kop en valt er geen zinnig woord te zeggen of en wanneer de competitie weer hervat wordt.

Foto: Fan Club Barcelona - Arnold Velders

Gerelateerd nieuws