Het hotel

Hotel Bernat II ligt in Calella, een voorstadje van Barcelona aan de kust tussen het vliegveld (Girona) en de stad. Het is een prachtig viersterren hotel, waar we tot dusver tot volle tevredenheid gebruik van hebben gemaakt.
Hotel Bernat 2012 (2)De prijs-kwaliteit verhouding is uitstekend. Bovendien is er veelal een Nederlands sprekende receptie aanwezig. De overnachtingen zijn inclusief een uitgebreid ontbijtbuffet.

Het strand van Calella ligt op honderd meter loopafstand van het hotel. Meer informatie over Hotel Bernat II vindt u op http://www.hotelbernatcalella.com/galeria/index.html


Met NBD Sports goedkoop uw eigen vakantie samenstellen?

Hotel Bernat II is ook als vakantiehotel zeer populair. Het is het beste hotel van Calella en kent, als gezegd, een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

Als grote klant van Bernat hebben wij met hen speciale afspraken gemaakt over de kamerprijzen. Daardoor kunnen wij niet alleen onze voetbalweekenden tegen zeer scherpe prijzen aanbieden, maar u ook ondersteunen met de samenstelling van een prachtig vakantieverblijf.

Vraag bij ons, natuurlijk geheel vrijblijvend, een prijsopgave aan. Het enige dat u hoeft te doen is een email sturen aan peter@nbdsports en opgeven wanneer u wilt vertrekken, wanneer u terug wilt en het aantal personen waarmee u reist. Binnen enkele dagen zorgen wij dan voor een passende offerte.