Nieuws Juli 2020

27-07

Barça B verliest finale (1-2)

Helaas. Helaas. De droom spatte uiteen. Verlies in de finale tegen Sabadell: 1-2. En dat na een 1-0 voorsprong in de 37e minuut door Monchu. Sabadell begon sterk aan de wedstrijd maar keeper Iñaki Peña wist zijn doel schoon te houden. Barça B speelde zich onder de druk uit en wist dus 8 minuten  voor de rust te scoren.

Meteen in het begin van de 2e helft maakte Sabadell de verdiende gelijkmaker: 1-1 door Coch (vanuit een corner). Barça B nam daarna het spel weer in handen. Ilaix had nog een grote kans maar hij miste het doel. In de 70e minuut dacht Barça B recht te hebben op een penalty maar de scheidsrechter dacht daar anders over. Het doelpunt viel in de 73e minuut aan de andere kant: 1-2 voor Sabadell (Nestor).

Barça B voerde de druk op. Akieme maakte gelijk maar wel in buitenspelpositie. Vele teleurgestelde gezichten bij Barça B na het eindsignaal. Gevochten als leeuwen maar net niet gehaald. Complimenten voor de spelers die een prachtig seizoen in mineur afsloten. Dan volgend seizoen maar kampioen worden in de Segunda División B. We zijn trots op jullie. Visca Barça B