Nieuws Maart 2015

03-03

Busquets: “Alles nog in eigen hand”

In de voorbereiding op de return in de halve finale van de Copa del Rey gaf Sergio Busquets een persconferentie. Hierin blikte de middenvelder alvast vooruit naar het duel van woensdag. “We staan al met een been in de finale, maar toch kan het nog lastig worden. Villarreal is een goede ploeg met veel jonge en getalenteerde voetballers.”

Vervolgens sprak de Catalaan over de afgelopen speelronde. “Ik zou wel eens andere teams willen zien voetballen op het slechte veld van Granada, maar gelukkig hebben wij drie punten overgehouden aan het duel”, vertelde Busquets over de uitwedstrijd tegen Granada, die vervolgde met: “Voor deze speelronde stonden we vier punten achter op koploper Real Madrid, dus we moesten wel winnen. Het komt ons wel goed uit dat de Koninklijke gelijk heeft gespeeld, dus nu is het verschil slechts twee punten en hebben we alles in eigen hand.”

Over zijn eigen vorm zei de middenvelder het volgende: “Ik werk iedere dag hard en ik probeer van constante waarde te zijn. Daar heb ik een goed gevoel over. Uiteindelijk beslist de coach óf en waar ik speel, als defensieve middenvelder of meer van links of rechts.”

Video: www.fcbarcelona.cat