Nieuws September 2021

18-09

De Grote Club Actie gaat weer van start!!

Steun de fanclub en win mooie prijzen!!

Al ruim 45 jaar steunt de Nationale Grote Club Actie het Nederlandse verenigingsleven. Net als vorig jaar doet de Fan Club Barcelona mee met de online-versie van deze geweldige actie, die vandaag van start gaat!

De fanclub kruipt, met haar 22ste verjaardag afgelopen april, langzaam naar het zilveren jubileum. De fanclub doet al decennia lang heel veel voor u, dat weet u. Het wordt echter steeds moeilijker om een sluitende begroting te krijgen en de financiële eindjes aan elkaar te knopen. Daarom zou het erg fijn zijn om wat extra steun te ontvangen. En wat is er dan leuker om 'het nuttige' met 'het aangename' te combineren en u deel te laten nemen aan de Grote Club Actie? Zo maakt u enerzijds kans op prachtige prijzen en anderzijds geeft u de fanclub een extra (financieel) steuntje in de rug.

Ook niet-leden, die bijvoorbeeld vaak onze Facebook-pagina en website bezoeken en op die manier steeds allerlei Barça-nieuws ontvangen, zijn natuurlijk van harte welkom deel te nemen aan deze actie!

Klik hier om het uitgebreide prijzenpakket te bekijken!

De winkans is maar liefst 1 op 10!!

Als lotenkoper maakt u grote kans op ruim 300.000 prijzen!! Met een hoofdprijs van € 100.000,00, een auto als tweede prijs en nog vele vele andere prijzen zoals reisjes, fietsen en allerlei cadeaubonnen is de prijzenpot zeer substantieel. Dan is slechts €3,00 voor een lot zeker de moeite van het proberen waard!!

Doet u mee en steunt u de fanclub? Klik dan hier om u lot of loten te bestellen, of gebruik de QR-code hieronder.

Het is eenmalig, dus u zit er niet voor lange tijd aan vast!

We danken u bij voorbaat bijzonder hartelijk voor uw steun!!

Met vriendelijke groeten,

Namens het bestuur van de fanclub
Peter Goedbloed
Voorzitter