Nieuws November 2012

02-11

Een nieuwe Messi is geboren

Alle fans van Lionel Messi zaten al weken in spanning over wanneer de zoon van hem en Antonella geboren zou worden. Vrijdagmiddag is bekend geworden, dat hun zoon Thiago in goede gezondheid is geboren.

Lionel en Antonella kennen elkaar al vanuit hun kindertijd in Argentinië, maar ze zijn sinds 2009 een stel. Veel nieuws is er nooit geweest over hun privé leven, omdat Lionel daar weinig over praat. Daardoor gingen er in het voorjaar wel geruchten rond over dat Antonella zwanger zou zijn, maar duurde het tot half juni voordat Lionel tijdens een persconferentie bevestigde dat zijn vriendin zwanger zou zijn. Wel verklapte hij er meteen bij dat het een jongen zou worden.

In de tussentijd kwam er weer weinig nieuws naar buiten, maar vorige week was daar opeens een uitspraak van Messi dat hij zo wie zo tegen Celtic zou spelen, ook als zijn zoon geboren zou worden. Maar vrijdagochtend werd de stervoetballer met zijn vriendin gesignaleerd bij het USP Dexeus ziekenhuis. Dit ziekenhuis ligt vlak naast het Camp Nou waar later op de dag Thiago geboren werd.

De Fan Club Barcelona feliciteert de kersverse ouders met hun zoon en wensen hun alle drie goede gezondheid toe. Verder hopen wij, maar ook alle fans van Lionel Messi, dat Thiago net zo veel voetbal talent heeft als zijn vader.