Nieuws Maart 2015

30-03

Gelijkspel voor Barça B

Barça B heeft zondag een gelijk gespeeld tegen CD Tenerife. In het Mini Estadi werd het 2-2. Het team van Jordi Vinyals speelde bijna een uur met een man minder.

Het beloften elftal begon goed aan het duel en kwam al na drie minuten op voorsprong door een treffer van Jean Marie Dongou. Nog binnen het kwartier kwamen de bezoekers op gelijke hoogte. In de 24e minuut kreeg Barça B een penalty, doordat Alejandro Grimaldo werd gevloerd. De strafschop werd onberispelijk binnengeschoten door Patric. Een kleine tien minuten later beging Dongou een onbesuisde actie op het middenveld, wat hem op een rode kaart kwam te staan. Ondanks de man minder situatie kwam het team van Vinyals er nog gevaarlijk uit. Sandro Ramírez dacht te kunnen scoren, maar hij zag zijn inzet over gaan.

De tweede helft werden de Catalaanse beloften terug gedrongen, waardoor doelman José Aurelio Suárez op de proef werd gesteld. De keeper had alleen in de 60e minuut geen antwoord op een inzet van Maxi. In het half uur wat resteerde hield de doelman zijn doel schoon, waardoor de eindstand 2-2 bleef.

Opstelling Barça B: Suárez, Grimaldo (84’ Joan Román), Patric, Edgar Ié, Adama, Dongou, Gumbau, Cámara (55’ Lucas), Sandro (78’ Maxi Rolón), S. Juste, Palencia