Nieuws November 2014

20-11

Mascherano: “Messi wil blijven winnen met Barça”

De interland week zit er weer op. Alles is weer gefocust op de competitie. Zaterdag zal Barcelona het opnemen tegen Sevilla. Mascherano sprak woensdag met de media. De Argentijn speelde afgelopen weekend met Messi. Er was veel te doen rondom de aanvaller, die aan had gegeven graag bij Barcelona te blijven maar ook dat er veel kan gebeuren in de voetbal wereld. De quote werd direct opgepikt en al snel leek de toekomst van Messi onzeker, wat nogal overtrokken was.

Mascherano gaf commentaar op de situatie “Ik zie dat hij blij en content is om hier te spelen. Hij is goede vorm. Messi wil blijven winnen met Barça” aangevende dat er niet veel aan de hand is. El Jefecito is dan ook gericht op de komende duels waar Barcelona in 3 competities uit gaat komen: “We hebben deze maand 3 doelstellingen. Het is een belangrijke maand. We moeten alles winnen om voor de helft van het seizoen hoog te eindigen.”

Het eerste duel is tegen Sevilla zijn: “We bekijken het duel per duel, en proberen de winst binnen te halen. Nu is dat Sevilla belangrijk. Ze zijn een lastige tegenstander, ze weten wat ze willen en hebben een coach die goed voetbal wil spelen.”