Nieuws Januari 2013

01-01

Nieuwjaarswensen van de spelers

De sociale media op het Internet stonden op 1 januari 2013 vol met gelukwensen voor het nieuwe jaar en ook de Barça-spelers gebruikten hun online profielen om met fans en volgers 2013 in te luiden.

Op Facebook schreef Javier Mascherano: “Een heel gelukkig Nieuw Jaar! Ik wens jullie het beste voor dit komende jaar, een dikke knuffel!” Cesc Fàbregas meldde via Instagram: “Ik heb een paar munten in de Trevi Fontein gegooid en mijn wensen gedaan voor 2013.”

Ook op Twitter verschenen er allerlei berichten uit Can Barça, bijvoorbeeld via President Sandro Rosell, die iedereen een heel goed jaar wenste. Thiago Alcantara twitterde: “Ik hoop dat 2013 een jaar vol gezondheid en geluk wordt! Gelukkig Nieuwjaar!” terwijl Dani Alves zijn tweet tot de hele wereld richtte: “Mijn vier wensen voor jullie: gezondheid, vrede, goed geluk en liefde.”
Ook Andrés Iniesta en David Villa wensten iedereen via het populaire medium een gelukkig 2013, en Gerard Piqué uploadde een foto van hemzelf en Shakira met de boodschap “Op een geweldig 2013! Gelukkig Nieuwjaar!” Víctor Valdés: “Op een goede start van het jaar 2013! Ik hoop dat jullie heel gelukkig worden en dat je geniet met je dierbaren. Dikke knuffel!”

Pinto gaf een geheel eigen en humoristische draai aan zijn gelukwens: hij postte een foto van zichzelf en zijn familieleden, die elk een masker van Pinto’s gezicht droegen, en schreef: “Op welk familielid lijk ik het meest? Proost op jullie!” Tot slot stuurde ook Pedro een twitterbericht de wereld in met de boodschap: “Een Gelukkig Nieuwjaar voor iedereen! Ik hoop dat je al je wensen en dromen uitkomen. Groetjes aan iedereen.”