Nieuws Juli 2022

20-07

Overtuigende zege

Barça heeft het oefenduel tegen Inter Miami overtuigend gewonnen. In het DRV PNK Stadium wisten de blaugranas met 6-0 te winnen van de Amerikanen. Het team van Xavi nam al vrij snel het heft in handen en kwam na ruim een kwartier op voorsprong door een slimme bal van Aubameyang. Slechts vijf minuten later wist Raphinha de voorsprong te verdubbelen. Barça bleef het restant van de eerste helft prima combineren en wist op slag van rust de voorsprong nog verder uit te breiden. Ansu Fati wist de ruststand op fraaie wijze op 3-0 te brengen.

Na rust kwam de voorsprong niet meer in gevaar. Sterker nog, al na tien minuten wist Gavi de blaugranas op 4-0 te zetten. Halverwege de tweede helft werd de score nog verder uitgebouwd. Memphis Depay zorgde in de 69e minuut voor de 5-0. Slechts een minuutje later wist Ousmane Dembélé de 6-0 binnen te werken.