Nieuws Juli 2019

22-07

Programma fanreizen bekend!

Met plezier kunnen wij u meedelen dat het reisprogramma voor de weekendreizen van dit seizoen (2019-2020) bekend is geworden.

Vanwege een aanstaande verhuizing van ons kantoor dit najaar hebben we er voor gekozen om in oktober eenmalig geen reguliere fanreis te organiseren en ons te focussen op twee fanreizen in de tweede helft van dit seizoen. We hebben daarvoor twee mooie tegenstanders uitgekozen, te weten Athletic Club de Bilbao en aartsrivaal Espanyol.

Athletic Club eindige vorig seizoen op de achtste plaats en wist Barça tot twee keer toe op een gelijkspel te houden. De stadsderby tegen Espanyol is altijd beladen en bovendien de op drie na laatste wedstrijd, waardoor er een reële kans bestaat dat dit de kampioenswedstrijd wordt!

NIEUW!! Indien u vóór 1 oktober a.s. boekt, ontvangt u € 15,00 per persoon vroegboekkorting!!

Informatie en boekingen
Alle bijbehorende informatie, inclusief de ervaringen van eerdere reisdeelnemers, vindt u op "Beleef Barça".

Onder “Programma en Prijzen” vindt u de reisdata. Daar staat ook hoe u een boekingsformulier kunt aanvragen.

Leden van de Fan Club Barcelona krijgen maar liefst € 40,00 korting per persoon per reis!

NB! Al onze prijzen zijn “all in”, hetgeen wil zeggen dat, met uitzondering van (optionele) ruimbagage, een reis- en annuleringsverzekering en de normale verblijfskosten, verder alles inbegrepen is!!

Bij ons dus geen verborgen kosten!!

Champions League
Ook dit seizoen zullen we minimaal één midweekse Champions League reis organiseren. Informatie hierover zal t.z.t. via onze website, de E-mail Nieuwsdienst en een aparte e-mailing bekend gemaakt worden.

Win € 250,00!!
NBD Sports heeft ook dit seizoen voor alle fanreisdeelnemers een speciale aanbieding!

Als u dit seizoen één van onze fantastische fanreizen boekt, dan maakt u nu kans om € 250,00 van uw reisprijs terug te winnen. En . . . deze prijs geldt voor elke reis waardoor, inclusief de Champions League wedstrijd, de prijzenpot in totaal maar liefst € 750,00 bedraagt!!

Klik hier voor meer informatie over deze speciale actie.

We zien u graag op één van onze fanreizen!