Nieuws Juli 2012

22-07

Puyol en Deulofeu maandag bij de groep

Aanvoerder Carles Puyol en jongeling Gerard Deulofeu, één van de smaakmakers van het EK onder 19, zullen zich maandag bij de groep voegen. Afgelopen week begonnen 14 Blaugranas al aan de voorbereiding op Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Puyol kreeg nog iets langer vakantie die hij op Ibiza vierde. El Capità heeft nog last van zijn knieblessure waardoor hij het EK in Polen en Oekraïne moest laten schieten. Hij zag vanaf de tribune, waar hij samen met Villa op uitnodiging was hoe Spanje het EK overtuigend wist te winnen. Deulofeu keert ook terug. Hij kreeg langer vakantie omdat hij het EK onder 19 heeft gespeeld. Het jonge talent van Barcelona was belangrijk voor de Spaanse ploeg die, net als het eerste nationale team, de titel wisten te pakken.

Maandag zullen de Blaugranas nog ’s ochtends (9 uur) en ’s avonds (19 uur) in Barcelona trainen alvorens ze afreizen naar Hamburg. Dinsdag staat het eerste oefenduel op het programma tegen HSV. Puyol, Thiago en Cuenca zullen hun werkzaamheden in de sportschool afwerken in verband met hun revalidatie. De groep zal inclusief Alves, Villa en Fontàs op het veld te vinden zijn.