Nieuws Juni 2014

29-06

Veertien titels voor Barça

Dit seizoen hebben vier professionele teams van Barça veertien titels gewonnen. De voetballers wonnen al de Spaanse supercup en de Copa Catalunya. Hieronder worden de overige titels toegelicht.

De laatste titel dit seizoen is gewonnen door de basketballers die door een overwinning in het Palau Blaugrana op Real Madrid. Voor de basketballers is het de achttiende titel.

Daarnaast is ook de handbalformatie van de blaugrana’s succesvol geweest. Dit seizoen wonnen de handballers vijf titels: De Spaanse titel, de Spaanse beker, de Europa cup, de Europese Super cup en de Wereldbeker.

Naast een succesvol voetbalteam op het veld, heeft FC Barcelona ook een goed zaalvoetbalteam. Dit team heeft de UEFA Futsal Cup in Bakú gewonnen. Een week later wonnen de zaalvoetballers ook de Copa del Rey. Daarnaast werden ook de Spaanse Supercup en de Copa Catalunya gewonnen door de formatie uit de zaal.

Het roller hockey team van de blaugrana’s heeft de Spaanse titel, de Europa cup en de Spaanse beker gewonnen. Dit was de twintigste keer dat de rollerhockeyers van Barça de Europese beker heeft gewonnen.