Grote Club Actie

Steun de fanclub en win mooie prijzen!!

Al meer dan 45 jaar steunt de Nationale Grote Club Actie het Nederlandse verenigingsleven. Net als vorig jaar doet de Fan Club Barcelona mee met de online-versie van deze geweldige actie.

Jubileumlogo - 23 jaar - 2021-2022 blauwe achtergrond

De fanclub kruipt, met haar 23ste verjaardag afgelopen april, langzaam naar het zilveren jubileum. De fanclub doet al decennia lang heel veel voor u, dat weet u. Het wordt echter steeds moeilijker om een sluitende begroting te krijgen en de financiële eindjes aan elkaar te knopen. Daarom zou het erg fijn zijn om wat extra steun te ontvangen. En wat is er dan leuker om 'het nuttige' met 'het aangename' te combineren en u deel te laten nemen aan de Grote Club Actie? Zo maakt u enerzijds kans op prachtige prijzen en anderzijds geeft u de fanclub een extra (financieel) steuntje in de rug.

Ook niet-leden, die bijvoorbeeld vaak onze Facebook-pagina en website bezoeken en op die manier steeds allerlei Barça-nieuws ontvangen, zijn natuurlijk van harte welkom deel te nemen aan deze actie!

Hoofdprijs 1 ton - 2021

Als lotenkoper maakt u grote kans op ruim 300.000 prijzen!! Met een hoofdprijs van
€ 100.000,00, een auto als tweede prijs en nog vele vele andere prijzen zoals reizen, fietsen en allerlei cadeaubonnen is de prijzenpot zeer substantieel. Dan is slechts € 3,00 voor een lot zeker de moeite van het proberen waard!!


Klik hier om het uitgebreide prijzenpakket te bekijken!

QR-Code GCA 2021

Doet u mee en steunt u de fanclub?

Klik dan HIER of gebruik de QR-code hiernaast om u lot of loten te bestellen.

Mocht de link niet werken, kopieer deze link dan in uw brouwser: https://lot.clubactie.nl/lot/fan-club-barcelona/405019

Het is eenmalig, dus u zit er niet voor lange tijd aan vast!

We danken u bij voorbaat hartelijk voor uw steun!!