Nieuws Oktober 2014

06-10

Barça B - Lugo CD 0-1

Het beloften elftal van de blaugrana’s is er zaterdag niet in geslaagd het competitieduel van CD Lugo te winnen. In het Mini Estadi wonnen de bezoekers met 0-1.

Het team van Sacristán maakte geen sterke indruk, maar domineerde het spel. Alen Halilović nam de aanval van Barça B ter hand waardoor het team via Joan Roman, Jean Marie Dongou en Juan Cámara enige kansen kregen om de score te openen. Lugo creëerde voor rust geen noemenswaardige kans, waardoor de ruststand 0-0 op het scorebord stond.

Na rust veranderde er niet veel aan het spelbeeld. Barça B bleef aanvallen, de bezoekers konden zich in aanvallend opzicht nauwelijks onderscheiden. Een kwartier na rust kwamen de Galiciërs er steeds gevaarlijker uit. Zowel Luis Fernandez en Iriome kregen kansen om de score namens de bezoekers te openen. Uiteindelijk wist Iriome Lugo met een volley op voorsprong te zetten. In het kleine half uur wat volgde, wist het team van Sacristán hier geen antwoord op te geven en de eindstand 0-1 bleef.

Opstelling Barça B: Ortolá, Grimaldo, Samper, Dongou, Juan Román (56’ Adama), Bicho (67’ Babunski), Macky, Cámara (75’ Maxi Rolon), Diagne, Halilovic en Costa.