Nieuws November 2014

07-11

Enrique neemt 20 man mee naar Almeria

Luis Enrique heeft vandaag na de laatste training voor de wedstrijd tegen Almería de 20 namen bekend gemaakt van de spelers die meereizen naar Andalusië.

Enrique was door het aantal geblesseerde spelers beperkt in zijn keuze en daarom heeft hij besloten dat dezelfde 20 spelers die mee gereisd waren naar Amsterdam, ook nu weer in het vliegtuig stappen richting zuid-Spanje. De complete lijst ziet er als volgt uit: Ter Stegen, Bravo, Masip, Montoya, Piqué, Rakitic, Sergio, Xavi, Pedro, Suárez, Messi, Neymar, Rafinha, Mascherano, Bartra, Douglas, Alba, Adriano, Alves en Munir.


Voor dat de selectie bekend werd, hebben de spellers voor het laatst getraind op het sportcomplex. Enrique had tijdens de training alle beschikbare spelers op het veld staan. Iniesta en Mathieu, werden door de fysiotherapeut behandeld. Sergi Roberto en Thomas Vermaelen trainden apart van de groep.

Na de training volgde nog de persconferentie voor Luis Enrique, waarna de spelers en staf richting het vliegveld gingen om vandaar uit naar Almeria te reizen.

Video: www.fcbarcelona.cat


Training session (07/11/14): 20 man squad for... door fcbarcelona