Nieuws November 2011

02-11

Fanshop vernieuwd!

Recentelijk zijn er bij de Barcelona Fan Shop allerlei verbeteringen doorgevoerd, waarmee de shop een aantal flinke stappen voorwaarts maakt.

In het interne beheersysteem zijn enkele verbeteringen doorgevoerd, die het de medewerkers van de fanshop mogelijk maken om sneller te werken. Daar bovenop worden sinds kort alle, uiteraard officiële, Barcelonabedrukkingen volledig in eigen beheer verzorgd en tevens is men onlangs overgestapt van telebankieren naar internetbankieren, waardoor eerder te zien of een betaling (al) is binnengekomen. Met al deze interne verbeteringen is de Barçashop in staat een groot aantal producten sneller te leveren.

Ook aan de "voorkant" zijn enkele nuttige aanpassingen gedaan. Zo verschijnt nu op de home page rechtsonder een viertal partnerlogo's, maar de belangrijkste wijziging betreft toch wel de mogelijkheid om meerdere foto's per product te plaatsen. Deze kunnen worden uitvergroot door op de betreffende foto te klikken en vervolgens kan men door de beschikbare foto's bladeren. Daarnaast kunt u, als u een leuk artikel wilt delen met een vriend of met een familielid, middels de hyperlink "Deel dit artikel met anderen!" (onder de foto's), hen dit product elektronisch toesturen.

Als u van plan bent om (binnenkort) voor iemand een Sinterklaas- of Kerstcadeautje te bestellen, dan adviseert de fanshop u om dit op ruim tijd te doen. De Sint en de Kerstman zorgen, in november en december, namelijk voor de drukste periode van het jaar, nog drukker zelfs dan de maanden aan het begin van het seizoen, nadat het nieuwe tenue is uitgekomen.

U kunt hier klikken om de fanshop te bezoeken.