Nieuws Oktober 2014

22-10

Focus op El Clásico

Na het Champions League duel tegen Ajax staan alle ogen al gericht op komend weekend. Zaterdag zullen de Blaugranas het opnemen tegen Real Madrid. De tweede helft tegen Ajax haalde Enrique dan ook de toppers Neymar, Messi en Iniesta vroegtijdig van het veld om zich zo optimaal te kunnen richten op El Clasico.

Een belangrijke vraag is, maakt Luis Suárez zijn debuut in Bernabeu, of start Enrique zonder hem. De sinds de zomer gedroomde aanval, met Messi, Neymar en Suárez, zou een reële optie kunnen zijn. Maar misschien wil de oefenmeester de Uruguayaan nog niet direct voor de leeuwen gooien. In dat geval wordt Iniesta gezien als 1 van de aanvallers in de startende 11 met Messi en Neymar.

Het is allemaal gissen, maar mocht Luis Suárez wel aan start staan lijkt Rakitic de gepasseerde man op het middenveld. Waardoor het oude vertrouwde middenveld er staat met Xavi. Busquets en Iniesta. Het zal de komende week nog wel flink gissen worden. Zaterdag wordt El Clasico om 18.00 uur gespeeld.

Wil je live op een groot scherm samen met andere Barça-fans het mogelijk officiële debuut van Luis Suárez bekijken?

Kom dat op zaterdag 25 oktober naar de penyabijeenkomst van de Fan Club Barcelona in het Rat Verlegh Stadion van NAC Breda!!

Klik HIER voor alle informatie over de penyabijeenkomst.