Nieuws April 2017

10-04

Het nieuwe magazine is uit!

Vandaag is de nieuwste editie van het fanclubmagazine naar de post gebracht. De meeste van de leden zullen het blad dus morgen op de deurmat zien vallen.

We zijn dit keer éxtra trots op het eindresultaat. Niet alleen hebben we voormalig (en succesvol!) Barça-keeper Ruud Hesp weten te strikken voor een interview, maar kunnen we u ook een zeer exclusief interview bieden met onze nieuwste Nederlandse aanwinst in Barcelona: Jasper Cillessen! Dit keer dus eens aandacht voor de laatste linie op het veld én qua cover een terugkeer naar ‘vroeger’, toen Barça-voetballers met ons magazine poseerden.

Naast de gebruikelijke rubrieken blikken we vooruit op de finale van de Copa del Rey eind mei, besteden we aandacht aan Lionel Messi die onlangs Ronald Koeman passeerde als vrijetrappenspecialist en schetsen we een portret van Denis Suárez. Uiteraard ontbreekt Johan Cruijff niet, nu het eerste jaar is gepasseerd dat hij niet meer onder ons is. Wij hopen dat u zult genieten van de inhoud en de vele prachtige foto’s!

Klik hier om het nieuwe magazine te bekijken (het laden duurt even).