Nieuws December 2012

07-12

Iniesta en Alba trainen weer met de groep

Enkele uren na het gelijke spel tegen Benfica, stonden de spelers weer op het trainingsveld van het trainingscomplex Ciutat Esportiva. Alleen Messi liet zich niet zien op het veld, hij trainde apart in de fitness ruimte.

Voor Iniesta en Alba was het de eerste keer deze week dat zij op het veld met de groep trainde. Maandag en dinsdag trainden ze nog in de fitness ruimte. De geblesseerde Alexis, Bartra en Alves bevinden zich in de laatste fase van hun herstel en waren daarom ook op het veld te vinden. Abidal die nog een langere weg te gaan heeft, was ook op het veld aan het trainen. De jongens van Barça B die de afgelopen dagen nog meetrainde met de selectie van Vilanova, stonden donderdag weer onder de vertrouwde leiding van Eusebio Sacristán. Alleen Tello en Espinosa trainden mee met de groep van Vilanova.

De selectie heeft vrijdag vrij gekregen van Vilanova en zaterdag wordt er weer getraind als voorbereiding op de trip naar Sevilla, waar zondagavond de wedstrijd tegen Betis op het programma staat.