Nieuws September 2014

07-09

Interlandprestaties van blaugrana’s

Chili speelde afgelopen zaterdag in Santa Clara in de Verenigde Staten de eerste interland. Tegen Mexico was de eindstand 0-0. Claudio Bravo speelde de volledige wedstrijd. Aangezien dit duel zijn 84e interland was, evenaart hij hiermee het record van Leonel Sánchez.

Rafinha speelde met Brazilië U21 een vriendschappelijk duel tegen Palestina. In Qatar wisten de Brazilianen deze oefeninterland met 3-0 te winnen. Barça middenvelder Rafinha speelde 70 minuten en was met een assist op Dória beslissend bij de 2-0.

In Miami speelde het grote Brazilië tegen Colombia. Blaugrana aanvaller Neymar was aanvoerder voor de Goddelijke Kanaries. De Braziliaanse sterspeler wist deze ‘promotie’ te bekronen met de winnende treffer. In de 82e minuut wist Neymar een vrije trap binnen te schieten.