Nieuws Augustus 2015

10-08

Onderweg naar Georgia

Het team van Luis Enrique is deze ochtend op het vliegtuig gestapt naar Tbilisi, waar dinsdag a.s. om 20:45 uur de Europese Super Cup finale gehouden wordt in het Boris Paichadze Stadion. Sevilla FC is in de finale de tegenstander van FC Barcelona.

Voorzitter Josep Maria Bartomeu, Sporting vice president Jordi Mestre, Vice president of the financial area, Susana Monje en board members Silvio Elías en Emil Rousaud zijn met de selectie en technische staf mee en de landing in Georgië is naar verwachting om 16:00 uur, lokale tijd. Dat is twee uur later dan in Nederland. Na de landing vertrekken de Blaugrana’s naar het hotel. Luis Enrique, Andrés Iniesta en Dani Alves zullen vervolgens de pers te woord staan en daarna volgt de training in het Boris Pachiadze Stadion.

Luis Enrique heeft 25 spelers meegenomen naar Tbilisi, inclusief de geblesseerden Douglas en Jordi Alba en de twee spelers die pas januari 2016 speelgerechtigd zijn, Arda Turan en Aleix Vidal. De enige speler die in Barcelona is achter gebleven, is de zieke Neymar. Hij blijft thuis om van de bof te herstellen.