Nieuws Juli 2015

08-07

Arda Turan: "Een droom die uitkomt"

De Turkse middenvelder Arda Turan heeft een interview aan de persdienst van Barça gegeven over zijn overgang naar de Blaugrana’s. “Het is een droom die uitkomt en ik heb er hard voor gewerkt”, aldus de middenvelder, die vervolgde met: “Ik ben klaar voor deze uitdaging en ik ben er zeker van dat ik me aan zal passen en van waarde kan zijn.”

Arda Turan gaf ook aan waarom hij voor de Catalanen heeft gekozen. “Naast het spel spreken me ook de normen en waarden van Barça me enorm aan. Het is een hecht team, zowel binnen als buiten het veld”, vertelde de Turk.

De middenvelder is ook zeker fan van Lionel Messi. Over de Argentijn vertelde Arda Turan: “Messi is de beste speler ooit en het is een eer om het Barça shirt te dragen en met hem te spelen. Daarnaast is ook Andrés Iniesta een favoriete speler.”

Op de vraag wat zijn doelen zijn bij FC Barcelona wist de Turk het volgende te zeggen: “Eerst wil ik me in het team aanpassen, daarna kijk ik wel of ik mijn persoonlijke records kan evenaren of breken. Tevens wil ik mezelf ook zeker verbeteren.”