Nieuws Februari 2014

14-02

De selectie voor zaterdag

Gerardo Martino heeft de selectie voor het duel met zaterdag terug gebracht tot 21 spelers waarvan er nog drie op de tribune plaats moeten nemen.

Neymar keert terug in de selectie na een maand aan de kant te hebben gestaan. Xavi is afwezig, hij werkt aan zijn herstel om er dinsdag bij te kunnen zijn in de Champions League als Barça op bezoek gaat bij Manchester City.

Cuenca, Oier en Dos Santos ontbreken eveneens. Onze landgenoot Afellay is wel geselecteerd maar of hij ook tot de eerste 18 spelers behoort is nog maar de vraag. Uit Barça B zijn geen spelers toegevoegd omdat er weinig blessures zijn in het eerste elftal.

De volledige selectie is: Valdés, Pinto, Montoya, Piqué, Fàbregas, Puyol, Pedro, Iniesta, Alexis, Messi, Neymar Jr, Mascherano, Bartra, Sergio, Song, Jordi Alba Afellay, Tello, Adriano, Alves en Sergi Roberto.

Wat is jouw favoriete opstelling? Laat het weten in een reactie hieronder. Aanmelden is eenvoudig en gratis. Je kan dan altijd reageren op het laatste nieuws van FC Barcelona!