Nieuws Mei 2016

24-05

Neymar ontmoet zijn wassen evenbeeld

Deze week had voor Neymar Jr wel een heel bijzondere ontmoeting in petto: die met zijn wassen evenbeeld. Tijdens een privé-onthulling op het sportcomplex Ciutat Esportiva Joan Gamper in Barcelona kreeg de kersverse lands- en bekerkampioen zijn wassen beeld van Madame Tussauds voor het eerst te zien. Het nieuwe beeld zal aankomende zomer naar zijn permanente thuis in Orlando reizen.

Neymar was zelf zeer betrokken bij de creatie van het beeld. Hij ontmoette de Madame Tussauds artiesten om zijn maten te laten meten en mocht zelf de pose kiezen waarin zijn wassen evenbeeld kwam te staan. Uiteindelijk koos Neymar voor de manier waarop hij zijn doelpunt vierde tijdens het WK 2014 in Brazilië, een moment dat heel speciaal is voor hem. Zijn beeld draagt het Braziliaanse nationale tenue, gedoneerd door Neymar zelf.

“Ik kijk naar mijn tweelingbroer!” liet Neymar zich ontvallen toen hij zijn wassen dïppelganger ontmoette. “Het is echt een eer om zo’n belangrijk moment in mijn leven in was vereeuwigd te zien door het geweldige team van Madame Tussauds. Ik kan niet wachten tot mijn fans van over de hele wereld mijn wassen tweelingbroer in Orlando kunnen ontmoeten!”