Nieuws November 2015

13-11

Kom El Clásico kijken!!

Lionel Messi is mogelijk toch op tijd fit voor El Clásico! Barça-president Josep Maria Bartomeu is ervan overtuigd dat Messi gewoon kan meespelen tegen Real Madrid op 21 november. Messi is op de training van FC Barcelona gespot en de komende dagen moeten uitwijzen of hij met de selectie meereist naar Madrid. “Ik hoop dat hij kan meespelen. Zijn herstel verloopt volgens verwachting. We zetten alles op alles voor de overwinning.”

Kom gezellig met familie en/of vrienden naar de penyabijeenkomst om gezamenlijk op een groot scherm naar Real Madrid - FC Barcelona te kijken!! Neem er zo veel mee als u wilt, want hoe meer Barça-fans hoe gezelliger!

De klassieker wordt op zaterdag 21 november om 18.15 uur in het Estadio Santiago Bernabéu van de Koninklijke gespeeld. En natuurlijk organiseert de
Fan Club Barcelona weer voor de leden en introducés een penyabijeenkomst om gezamenlijk op een groot scherm naar El Clásico (de Klassieker) te kijken.
Deze keer bij Number Four in het Stadion Galgenwaard van FC Utrecht.

Natuurlijk zijn al uw vrienden, familie- en gezinsleden, team- en klasgenootjes, collega’s, etc. van harte welkom. Neem er zo veel mee als u wilt, want hoe meer Barça-fans hoe gezelliger!

De kleur WIT is, zoals u vast zult begrijpen, alleen niet welkom ;-)

Om voldoende tijd te hebben voor het voorprogramma gaan de zaaldeuren om 15.30 uur open.

Door het vroege tijdstip van de wedstrijd verwachten we veel kids bij de penyabijeenkomst!! Voor hen organiseren we om 17:00 uur de speciale Barça Quiz en natuurlijk sluiten we de penya na de wedstrijd weer af met een loterij weer tal van prachtige officiële Barça-prijzen!! De hoofdprijs is een door Lionel Messi gesigneerd Barça shirt!!

De mooist uitgedoste (kleine) Barça-fan ontvangt een speciale prijs, dus zorg voor een mooie Blaugrana outfit!! Is uw Barça-garderobe nog niet bijzonder genoeg?
Dan kunt u HIER bij de Barcelona Fan Shop uw outfit compleet maken!

De toegang bedraagt slecht € 5,00 per persoon.
Hiervoor krijgt u als te doen gebruikelijk drie loten voor de loterij met prachtige officiële Barça-prijzen, met als hoofdprijs een door Messi gesigneerd Barça shirt! én u speelt mee met de blinde voetbalpool.

Wilt u niets missen van de Spaanse klassieker?

Meldt u dan HIER aan voor de penyabijeenkomst!

U komt toch ook?